1 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΠΟΤ

Εικόνα για το άρθρο “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΠΟΤ”

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς σκηνοθέτες για την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία δύο τηλεοπτικών σποτ με αντικείμενο την καταπολέμηση των διακρίσεων που υφίστανται οι άνθρωποι που ζουν με τον HIV λόγω των προκαταλήψεων και της αναπαραγωγής στερεοτύπων και στρεβλών πληροφοριών, μέσω της ενημέρωσης και εκπαίδευσης της κοινής γνώμης.

Κάθε ένα από τα δύο παραδοτέα θα έχει μία διαδικτυακή εκδοχή διάρκειας 1,5 λεπτού και μία τηλεοπτική διάρκειας 40 δευτερολέπτων και θα πρέπει να παραδοθεί στην τελική του μορφή έως τη 15η Απριλίου 2016.

Το συνολικό κόστος υλοποίησης του κάθε παραδοτέου είναι 2.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αναλάβουν και να υλοποιήσουν την παραγωγή, να αποστείλουν σχετικό βιογραφικό σημείωμα και δείγμα της δουλειάς τους στο e-mail info@positivevoice.gr με τη σημείωση “Video για την Καταπολέμηση του Στίγματος” έως την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στις 17:00.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «HIV και ευάλωτες ομάδες / Άνθρωποι που ζουν με τον ιό: Πρόληψη – Υποστήριξη – Διάγνωση – Ενδυνάμωση» με την υποστήριξη του κοινωφελούς οργανισμού “Αλληλεγγύη / Solidarity Now”.