11 Δεκεμβρίου 2017

ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ! ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ EMIS

Εικόνα για το άρθρο “ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ! ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ EMIS”

Επειδή γνωρίζουμε ότι σε ενδιαφέρει να ικανοποιείσαι από τη σεξουαλική σου ζωή ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους, θέλουμε να σου παρουσιάσουμε το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο σχετικά με το σεξ, την υγεία και τις σχέσεις. Πρόκειται για μια επανάληψη της έρευνας EMIS που έλαβε χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη το 2010. Η έρευνα EMIS 2010 προσέλκυσε περισσότερους από 180.000 άνδρες και εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη έρευνα για ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που έγινε ποτέ σε όλο τον κόσμο! Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, ασφαλές και χρειάζεται περίπου 15-25 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Η έρευνα διεξάγεται από ερευνητές και μη κυβερνητικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με LGBTQIA οργανώσεις σε 45 χώρες και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η συμμετοχή σου ενδεχομένως να σημαίνει ότι μπορεί να μάθεις κάτι νέο και οι πληροφορίες που θα μας δώσεις θα βοηθήσουν στον σχεδιασμό προγραμμάτων που θα ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες μας. Ένα υψηλό ποσοστό ανταπόκρισης θα μας βοηθήσει επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα στις κυβερνήσεις ότι ο ιός HIV και η σεξουαλική υγεία εξακολουθούν να είναι πολύ σημαντικά ζητήματα. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι οι υπηρεσίες που αφορούν ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες είναι δυνατό να χρηματοδοτούνται.

H Θετική Φωνή και τα Checkpoint υποστηρίζουμε αυτή την έρευνα, γιατί πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες σε ολόκληρη την Ευρώπη να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή και να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους που μπορεί να προέλθουν από αυτή, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των νέων μολύνσεων από τον ιό HIV.

Θα εκτιμούσαμε πολύ να συμμετέχεις στην έρευνα. Κάνε κλικ εδώ!