23 Δεκεμβρίου 2017

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ; ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΡΚΕΙ!

Εικόνα για το άρθρο “ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ; ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΡΚΕΙ!”

Η νέα καμπάνια των “Checkpoint” για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της τακτικής εξέτασης, συνεχίζει τη διαδρομή της! Στην τρίτη εκδοχή γνωρίζουμε μία ομοφυλόφιλη γυναίκα που αναζητά ευφάνταστους τρόπους για να γίνει η “ηρωίδα” της ερωτικής της συντρόφου. Η απάντηση έρχεται τελικά μέσα από το σλόγκαν της καμπάνιας “Ένα δάχτυλο αρκεί!”, γιατί μέσα από τη γνώση και την εξέταση αισθανόμαστε πιο σίγουροι, νιώθουμε πιο δυνατοί και έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σεξουαλική μας ζωή.

Ένα δάχτυλο αρκεί, γιατί οι ωφελούμενοι των «Checkpoint» εξετάζονται για HIV και ηπατίτιδες Β και C γρήγορα, εμπιστευτικά και δωρεάν με μία μόνο σταγόνα αίμα από το δάχτυλό τους. Οι ωφελούμενοι κάνουν την εξέταση σε ένα μόλις λεπτό και συζητούν με το εξειδικευμένο προσωπικό, σε ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει κάθε άτομο, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό του προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου και τις πρακτικές που ακολουθεί στο σεξ.

Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει βίντεο, έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό, καταχωρήσεις στον τύπο και στο διαδίκτυο και προωθητικές ενέργειες για τη διάδοση του μηνύματός της.

Δείτε παρακάτω την τρίτη εκδοχή με το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων γυναικών.