20 Φεβρουαρίου 2018

ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

Εικόνα για το άρθρο “ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ”

 

Ο θεατρικός σύλλογος “Σύνπραξις” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο θεάτρου και πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, που στηρίζει έμπρακτα τον εθελοντισμό, πραγματοποιώντας παραστάσεις για τη στήριξη κοινωνικών ομάδων και φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό, αφιερώνει τα έσοδα της παράστασης “ΠΡΕΜΙΕΡΑ” το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στους σκοπούς του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας “Θετική Φωνή”.

Λίγα λόγια για το έργο:

1986 , Δερβένι Θεσσαλονίκης

Στο κέντρο διασκέδασης “MOONLIGHT” όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους, όταν ξαφνικά, στη γενική πρόβα, μια έκρηξη καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος του μαγαζιού και σκοτώνει όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής! 30 χρόνια αργότερα, μια διαθήκη υποχρεώνει τρεις οικογένειες κληρονόμων, όλοι τους καλλιτέχνες οι οποίοι όμως υπηρετούν διαφορετικά είδη, να συμπράξουν σε ένα κοινό πρόγραμμα με σκοπό να κληρονομήσουν το εν λόγω κέντρο, το οποίο επισκευάστηκε μετά την έκρηξη αλλά δεν λειτούργησε ξανά! Όσο εξελίσσονται οι πρόβες το ένα ευτράπελο διαδέχεται το άλλο, βάζοντας σε κίνδυνο την επικείμενη “ΠΡΕΜΙΕΡΑ” τους! Άπαντες όμως αγνοούν πως ένας πολύ σοβαρότερος κίνδυνος παραμονεύει γιατί κάποιοι παλιοί γνώριμοι ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους.

Θέατρο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ”

Έναρξη παράστασης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ κανονικό, 7 ευρώ φοιτητικό-ανέργων.

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Θεάτρου.

Τηλ. κρατήσεων: 2310 262 051