18 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 1H ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ AIDS

Εικόνα για το άρθρο “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 1H ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ AIDS”

“Όνειρο μου είναι ένας κόσμος χωρίς HIV/AIDS,
ένας κόσμος που συζητάει χωρίς ταμπού για τη σεξουαλική αγωγή και υγεία,
που δε στιγματίζει και δεν περιθωριοποιεί τους ανθρώπους που ζουν με HIV.” 

O Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ.), το «Πρώτο Πρόγραμμα», το «Δεύτερο Πρόγραμμα» και η «Φωνή της Ελλάδας» συνδιοργανώνουν διαγωνισμό βίντεο με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου 2015 – Παγκόσμια Ημέρα AIDS.

Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να βιντεοσκοπήσουν μόνοι τους, με την οικογένεια, τους φίλους ή την τάξη τους, με το κινητό ή την κάμερά τους, ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την προφύλαξη, την πρόληψη, την τακτική εξέταση και την καταπολέμηση του στίγματος που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας που ζουν με HIV/AIDS, ένα μήνυμα για τη σεξουαλική αγωγή και υγεία.

Τα βίντεο θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση video@positivevoice.gr και ειδική επιτροπή θα βραβεύσει τις πιο δημιουργικές και ευφάνταστες ιδέες. Ένα tablet και δύο smartphones περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές.

H δράση υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων το οποίο μέσω έκδοσης ειδικής εγκυκλίου που αναγνώσθηκε στα λύκεια όλης της χώρας ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, επικοινωνώντας το μήνυμα της «Θετικής Φωνής» για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Aids Healthcare Foundation» και της «Athens Voice».

Όνειρο μας, να δώσουμε τέλος στο HIV/AIDS!