1 Νοεμβρίου 2023

Γιατί με αφορά ο HPV; | Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, 18.00

Εικόνα για το άρθρο “Γιατί με αφορά ο HPV; | Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, 18.00”

Απαντώντας στα αιτήματα της κοινότητας και με γνώμονα το ότι η συμπεριληπτική ενημέρωση για τη σεξουαλική υγεία είναι απαραίτητη, ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος – Θετική Φωνή και τα Κέντρα Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint διοργανώνουν μια συζήτηση για τον HPV (κονδυλώματα).


Σκοπός μας είναι να εξηγήσουμε γιατί ο HPV πρέπει να αφορά κάθε σεξουαλικώς ενεργό άτομο μιλώντας όσο το δυνατόν πιο απλά για τη συχνότερη σεξουαλικώς μεταδιδόμενη λοίμωξη.


Σας περιμένουμε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 18.00 στο Patients Hub (Ευριπίδου 36, 1ος όροφος, Αθήνα) αλλά και διαδικτυακά με live streaming στο Facebook του Checkpoint.


Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Κωνσταντίνος Πρωτόπαπας, Παθολόγος με εξειδίκευση στις λοιμώξεις και Επιστημονικός Συνεργάτης στη Δ’ Παθολογική Κλινική του ΠΓΝ «Αττικόν» και ο Στέργιος Μάτης, Διευθυντής του Athens Checkpoint. Συντονίζει ο Γιώργος Κεράτσας, Υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».


Στο τέλος της συζήτησης θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις δικές σας ερωτήσεις σχετικά με τον HPV, διά ζώσης αλλά και διαδικτυακά.


Διοργάνωση: Checkpoint & Θετική Φωνή
Με την υποστήριξη: MSD Greece & Roche Hellas
Χορηγός επικοινωνίας: Antivirus magazine