22 Μαρτίου 2024

Απολογιστική εκδήλωση του προγράμματος «Dana – Ενδυναμώνοντας τα άτομα που εργάζονται στο σεξ»

Εικόνα για το άρθρο “Απολογιστική εκδήλωση του προγράμματος «Dana – Ενδυναμώνοντας τα άτομα που εργάζονται στο σεξ»”

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος – Θετική Φωνή και τα Κέντρα Ενδυνάμωσης για Άτομα που Εργάζονται στο Σεξ «Red Umbrella» σας προσκαλούν στην απολογιστική εκδήλωση του προγράμματος «Dana – Ενδυναμώνοντας τα άτομα που εργάζονται στο σεξ» την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στις 16:00 στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα).

Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος, σας προσκαλούμε σε μια συζήτηση για τη σεξεργασία και στην παρουσίαση των δράσεων που υλοποιήθηκαν τα τελευταία δύο έτη με πληθώρα υπηρεσιών που απευθύνονται σε άτομα που εργάζονται στο σεξ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια, εκπαιδεύσεις, πλούσια ερευνητική δραστηριότητα, συνεχή διεκδίκηση για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την εργασία στο σεξ καθώς και παραγωγή επικοινωνιακού υλικού ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το θέμα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο και προσεχώς για το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο https://dana.positivevoice.gr.

Το έργο «Dana – Ενδυναμώνοντας τα άτομα που εργάζονται στο σεξ» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund, με φορέα υλοποίησης τη Θετική Φωνή.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 15 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.