18 Ιουνίου 2024

Συμμετοχή της Θετικής Φωνής στο Athens Pride 2024

Εικόνα για το άρθρο “Συμμετοχή της Θετικής Φωνής στο Athens Pride 2024”

Η Θετική Φωνή συμμετείχε περήφανα στο Athens Pride 2024 το Σάββατο 15 Ιουνίου στηρίζοντας τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας διανείμαμε ενημερωτικό υλικό για τη σεξουαλική υγεία και τις δράσεις μας (Checkpoint, Ref Checkpoint, Red Umbrella) καθώς και προφυλακτικά στο περίπτερό μας, ενώ το Checkpoint παρείχε συνολικά παραπάνω από 200 εξετάσεις HIV.
Πριν την έναρξη της παρέλασης εκφωνήσαμε χαιρετισμό κατά τον οποίο τονίστηκε η διαθεματικότητα και οι κοινές διεκδικήσεις των ανθρώπων που ζουν με HIV, της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, των προσφύγων, των μεταναστών και των ατόμων που εργάζονται στο σεξ.
Αργότερα, το Kέντρο Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint παρέλασε στην πορεία με δικό του άρμα διατρανώνοντας το αίτημα για την ανάγκη υπηρεσιών σεξουαλικής υγείας και πρόληψης για όλες/-ους/-α.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δίκτυο Εθελοντισμού μας για την ακούραστη και συνεχή συνεισφορά του, όλα τα άτομα που εργάστηκαν για την παρουσία μας στο φεστιβάλ, αλλά και όλες/-ους/-α εσάς που παρελάσατε μαζί μας.
Φωτογραφίες: Γιάννης Μποζιάρης