25 Ιουνίου 2024

MAC VIVA GLAM x Θετική Φωνή – Για την ενίσχυση της πρόληψης κατά του HIV στην Ελλάδα

Εικόνα για το άρθρο “MAC VIVA GLAM x Θετική Φωνή – Για την ενίσχυση της πρόληψης κατά του HIV στην Ελλάδα”

Η Θετική Φωνή με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την MAC Cosmetics Greece!


Το πρόγραμμα MAC VIVA GLAM, το οποίο έχει δωρίσει πάνω από 520 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς σε περισσότερες από 92 χώρες παγκοσμίως μέσα σε 30 έτη, επεκτείνεται και στην Ελλάδα. Έτσι, η MAC Cosmetics Greece, με όραμα ένα καλύτερο μέλλον, ενώνει τις δυνάμεις της με δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τη Θετική Φωνή και την Aegean Rebreath, στους οποίους δωρίζει τα έσοδα από την αγορά των τεσσάρων κραγιόν της σειράς MAC VIVA GLAM.


Συγκεκριμένα, μέσω της δωρεάς ενισχύονται τα Κέντρα Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό η εξέταση, η ενημέρωση και η πρόληψη να γίνουν ακόμα πιο εύκολες και προσβάσιμες.


Την Τρίτη 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της MAC στην Ερμού η εκδήλωση ανακοίνωσης της σύμπραξης, κατά την οποία η ambassador της MAC Cosmetics Greece, Ελένη Φουρέιρα, παρέδωσε συμβολικά τη δωροεπιταγή στην ομάδα της Θετικής Φωνής.


Ευχαριστούμε θερμά την MAC Cosmetics Greece και την ομάδα της για τη στήριξή τους σε μια πρωτοβουλία που έχει διαδραματίσει και συνεχίζει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προαγωγή της σεξουαλικής υγείας στην Ελλάδα.