24 Ιουλίου 2024

«2 Million Lives In Care» για το AIDS Healthcare Foundation

Εικόνα για το άρθρο “«2 Million Lives In Care» για το AIDS Healthcare Foundation”

Οι συνεργάτες μας στο AIDS Healthcare Foundation γιορτάζουν το ορόσημο των 2 εκατομμυρίων ατόμων σε αντιρετροϊκή αγωγή μέσω των προγραμμάτων τους σε 47 χώρες στην Αφρική, την Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Ελλάδα με τις δράσεις της Θετικής Φωνής και των Checkpoints σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που φτάσαμε σε αυτό το ιστορικό ορόσημο. Όταν ξεκινήσαμε τα παγκόσμια προγράμματά μας πριν από περισσότερα από 20 χρόνια σε δύο αφρικανικές χώρες με 100 ασθενείς στην καθεμία, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μια μέρα θα εξυπηρετούσαμε 2 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο προσφέροντάς τους αντιρετροϊκή αγωγή» δήλωσε ο πρόεδρος του AHF Michael Weinstein. «Είναι τιμή μας και απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς του προσωπικού, των συνεργατών και των εθελοντών μας, οι οποίοι προσπαθούν ακούραστα, κάθε μέρα, να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS».

«Το ορόσημο αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα που υπογραμμίζει τη δέσμευση του AHF για την παροχή βασικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης σε όσους πλήττονται από τον HIV», δήλωσε ο Daniel Reijer, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Γραφείου. «Το ορόσημο αυτό αποτελεί απόδειξη του αντίκτυπου του έργου του AHF στην Ευρώπη και υπογραμμίζει τη σημασία της συνεχούς υποστήριξης των πρωτοβουλιών για τη φροντίδα και τη θεραπεία του HIV στην περιοχή».

Η Θετική Φωνή εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στην ομάδα του AIDS Healthcare Foundation και σε όλους τους εταίρους παγκοσμίως.