12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ HIV/AIDS ΠΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ

Εικόνα για το άρθρο “ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ HIV/AIDS ΠΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ”

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2014

Το πρώτο σεμινάριο του προγράμματος «Ο HIV στη δημόσια σφαίρα: Αλλάζοντας αντιλήψεις – Προασπίζοντας δικαιώματα», το οποίο απευθύνεται σε μη αιρετά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το “Κέντρο Ζωής”, σε συνεργασία με το Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας ‘Θετική Φωνή’ και την PRAKSIS.

Το σεμινάριο έχει τίτλο «HIV: Γνώση – Αντιλήψεις – Δικαιώματα» και θέτει στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από την HIV λοίμωξη, την ορθή αντιμετώπισή της καθώς και τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που ζουν με τον HIV & το AIDS.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του «Κέντρου Ζωής», Ιερά Οδός 42, 1ος όροφος, Κεραμεικός, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Ο HIV ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΙΡΑ: ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ – ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» από τις ΜΚΟ «Θετική Φωνή», Praksis και «Κέντρο Ζωής».

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.