20 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ HIV

Εικόνα για το άρθρο “ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ HIV”

Το δεύτερο σεμινάριο του προγράμματος «Ο HIV στη δημόσια σφαίρα: Αλλάζοντας αντιλήψεις – Προασπίζοντας δικαιώματα», το οποίο απευθύνεται σε αιρετά και μη αιρετά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου το “Κέντρο Ζωής”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος “Θετική Φωνή” και την PRAKSIS.

Το σεμινάριο έχει τίτλο «HIV: Γνώση – Αντιλήψεις – Δικαιώματα» και θέτει στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από την HIV λοίμωξη, την ορθή αντιμετώπισή της καθώς και τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που ζουν με τον HIV & το AIDS.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου (10:30-15:00), στα γραφεία του «Κέντρου Ζωής», Ιερά Οδός 42, 1ος όροφος, Κεραμεικός.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώνεται στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος «Ο HIV ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΙΡΑ: ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ – ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» από τις οργανώσεις Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος “Θετική Φωνή”, Praksis και «Κέντρο Ζωής».

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Νίκος Στεργίου, Γενικός Διευθυντής

Τηλέφωνο: 210 7257617, 210 7233848

Email: n.stergiou@kentrozois.gr

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.