20 Απριλίου 2015

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ «ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ATH CHECKPOINT» ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Εικόνα για το άρθρο “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ «ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ATH CHECKPOINT» ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ”

Στο πλαίσιο των δράσεων που απευθύνονται στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, η «Θετική Φωνή» και το Κέντρο Πρόληψης για τον HIV «Ath Checkpoint» εγκαινιάζουν μία νέα συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου, η ομάδα εργασίας στο δρόμο θα επισκέπτεται σε τακτική, εβδομαδιαία βάση το Κ.Υ.Α.Δ.Α., με σκοπό τη δωρεάν διανομή ενημερωτικού υλικού για θέματα HIV/AIDS και σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων και προφυλακτικών, προς τους άπορους ή άστεγους συμπολίτες μας.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα εβδομαδιαίων παρεμβάσεων ενημέρωσης της «Θετικής Φωνής» και του «Ath Checkpoint» που λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή του Κ.Υ.Α.Δ.Α., στην οδό Πειραιώς και στις πλατείες Ομονοίας και Βικτωρίας.

Το Δημοτικό Ίδρυμα «Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων» δραστηριοποιείται στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων που ζουν στην πόλη, καθώς και της υποστήριξης των πολιτών και των οικογενειών που, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.