22 Απριλίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Η.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ”, ΤΗ “ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ “PRAKSIS”

Εικόνα για το άρθρο “ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Η.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ”, ΤΗ “ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ “PRAKSIS””

Την Τρίτη 28 Απριλίου, από τις 10:30 μέχρι τις 15:00, στην κεντρική αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α., διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο «HIV: Γνώση – Αντιλήψεις – Δικαιώματα», από το «Κέντρο Ζωής», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και την “PRAKSIS”.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους δημοσιογράφους όλων των Μ.Μ.Ε., καθώς και στους σπουδαστές αντίστοιχων σχολών και θέτει στόχο την υπεύθυνη και σφαιρική ενημέρωση γύρω από την HIV λοίμωξη, την ορθή αντιμετώπισή των κοινωνικών προεκτάσεών της, καθώς και τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που ζουν με τον HIV & το AIDS.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Α., για την υποστήριξη της υλοποίησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος

«Ο HIV ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΦΑΙΡΑ: ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ – ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» από τις οργανώσεις Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», «Praksis» και «Κέντρο Ζωής».

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Νίκος Στεργίου, Γενικός Διευθυντής

«Κέντρο Ζωής»

Για την υποστήριξη όσων ζουν με το HIV/AIDS

Τηλέφωνο: 210 7257617, 210 7233848

Email: n.stergiou@kentrozois.gr

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.