6 Ιουλίου 2015

Η “ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ” ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΗΝΑ

Εικόνα για το άρθρο “Η “ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ” ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΗΝΑ”

Στις 10 Ιουλίου η “Θετική Φωνή” γιορτάζει μαζί με άλλες οργανώσεις από την κοινωνία των πολιτών τα δύο χρόνια της Στέγης συνΑθηνά, της πλατφόρμας του Δήμου Αθηναίων που στήθηκε για να στηρίξει και να διευκολύνει τις ομάδες πολιτών που µε τις δράσεις τους συνεισφέρουν στην ποιότητα ζωής στην πόλη.

Με αυτή την αφορμή, ομάδες πολιτών της Αθήνας συναντιούνται, συνεργάζονται και ενημερώνουν για τις δράσεις τους στην πόλη. Στην πλατεία της στέγης απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά θα στηθεί μια μικρογραφία της πλατφόρμας του συνΑθηνά. Ομάδες αλληλεγγύης, δικτύωσης, αστικού περιβάλλοντος, δημιουργικότητας, για το παιδί, θα παρουσιάσουν τη δραστηριότητά τους. Παράλληλα η Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Αθηναίων θα παρέχει πληροφορίες για τα προγράμματα “Επιχειρώ Κοινωνικά”, “Βιώσιμης Διατροφικής Πολιτικής’ και “This is my Athens”.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που παρέχει το συνΑθηνά και τη δραστηριότητα των δύο χρόνων λειτουργίας του, για τις δράσεις των ομάδων της πόλης και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτές.

Παρασκευή 10 Ιουλίου, 18.00-23.00

στέγη συνΑθηνά, Αθηνάς 55, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά