28 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ HIV/AIDS ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ TOY «DEREE»

Εικόνα για το άρθρο “ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ HIV/AIDS ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ TOY «DEREE»”

Το τέταρτο σεμινάριο του έργου «Ο HIV στη Δημόσια Σφαίρα: Αλλάζοντας Αντιλήψεις – Προασπίζοντας Δικαιώματα», το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες του «DEREE- The American College of Greece», διοργανώνουν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 το «Κέντρο Ζωής», ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και η «PRAKSIS».

Το σεμινάριο έχει τίτλο «HIV: Γνώση – Αντιλήψεις – Δικαιώματα» και θέτει στόχο την πληρέστερη ενημέρωση για θέματα που σχετίζονται με τον HIV, τη σεξουαλική αγωγή και υγεία και τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας που ζουν με HIV/AIDS.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στο «DEREE- The American College of Greece» ( Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή) από τις 13:30 έως τις 16:15.

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα ΜποδοσάκηΣτόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.