19 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΕΥΝΑ: ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ CHEMSEX ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εικόνα για το άρθρο “ΕΡΕΥΝΑ: ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ CHEMSEX ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”

Το «Ευρωπαϊκό ChemSex Φόρουμ» θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 6 έως και τις 8 Απριλίου 2016.

Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι το αναδυόμενο φαινόμενο του chemsex είναι περισσότερο διαδεδομένο στην Ευρώπη και στην Κεντρική Ασία από την εικόνα που έχει σήμερα η πολιτεία αλλά και η ίδια η κοινότητα.

Η ευαισθητοποίηση ως προς το chemsex αυξάνεται ολοένα και περισσότερο σε πόλεις όπως το Λονδίνο, Μπράϊτον, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Λιντς, Μπέρμιγχαμ, Νότιγχαμ, Λούτον, Σέφιλντ, Γλασκόβη, Εδιμβούργο, Δουβλίνο, Μπέλφαστ, Βερολίνο, Αμβούργο, Γενεύη, Βέρνη, Λωζάνη, Ζυρίχη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Ρώμη, Λισαβόνα.

Η κατανόηση του πεδίου εφαρμογής του chemsex πέρα ​​από αυτές τις πόλεις στην Ευρώπη και την Κεντρική Ασία αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τους «chemsex ακτιβιστές» που συμμετέχουν στο φόρουμ αυτό.

Τι μπορείς να κάνεις;

Εάν ζεις σε πόλη ή χώρα όπου η γνώση και η ευαισθητοποίηση ως προς το chemsex είναι χαμηλή, παρακαλούμε μοιράσου αυτή την έρευνα με φίλους και συναδέλφους στο Facebook ή στο Twitter. Επίσης, μπορείς να ενθαρρύνεις οργανώσεις της κοινότητας να διαδώσουν την έρευνα.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου 2016. Το εργαλείο “Survey Monkey” δεν θα καταγράψει από που προέρχονται οι απαντήσεις.

Οι απαντήσεις που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός πληρέστερου «χάρτη του chemsex » στην Ευρώπη και στην Κεντρική Ασία.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο των “Checkpoint” Σοφοκλή Χάνο στο e-mail schanos@athcheckpoint.gr.

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο.