2 Δεκεμβρίου 2016

28 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AIDS

Εικόνα για το άρθρο “28 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AIDS”

O Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος συμμετείχε στις εργασίες του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου AIDS που θα διεξήχθη στην Αθήνα από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2016.

Τόσο η Οργανωτική όσο και η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου έχουν καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την κατάρτιση ενός επιστημονικού προγράμματος που θα καλύπτει όλα τα νεώτερα δεδομένα και τις τρέχουσες εξελίξεις, με στόχο την έγκυρη και σφαιρική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε έναν τομέα που η πρόοδος και οι νέες οδηγίες ανανεώνονται ταχύτατα.

Το φετινό συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε ένα σκηνικό διεθνών και ελληνικών προβλημάτων που αντανακλούν στις αυξανόμενες μετακινήσεις πληθυσμών, στα οικονομικά προβλήματα, στην αύξηση των ατόμων με HIV λοίμωξη, στις δυσκολίες πρόσβασης στις θεραπείες και στις εργαστηριακές εξετάσεις.

Στο Συνέδριό καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να συγκεράσει τα νεώτερα επιστημονικά δεδομένα με τα νεώτερα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ενώ συγχρόνως να ευαισθητοποιήσει για την πρόληψη της HIV λοίμωξης.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας καθώς και σε φοιτητές, καθηγητές σχολείων, σε στελέχη σωμάτων ασφαλείας, επιδιώκοντας την σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση αλλά κυρίως την ευαισθητοποίησή τους και συμμετοχή τους στην ενημέρωση για την HIV λοίμωξη.

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.