1 Φεβρουαρίου 2017

PARTY ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/02, 23:00 @BOOZE COOPERATIVA (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 57)

Εικόνα για το άρθρο “PARTY ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/02, 23:00 @BOOZE COOPERATIVA (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 57)”

Τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint», οι BananaBoys και το AHF Europe διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτυ με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57). Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 23:00, γιορτάζουμε την προφύλαξη, την πρόληψη και την τακτική εξέταση με μουσική, χορό και live drag show από τη Chraja και τη Φιλοθέη σε άλλο ένα κλασικό BananaBoys πάρτυ.

Σε όλη τη διάρκεια του πάρτυ, εθελοντές των «Checkpoint» θα διανέμουν δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν εξέτασης για HIV και ηπατίτιδες Β και C με τη μέθοδο «rapid test» από το προσωπικό των κέντρων πρόληψης.

Στο πάρτυ θα προβληθεί για πρώτη φορά το χιουμοριστικό βίντεο που ετοίμασαν οι drag queen Chraja και Φιλοθέη για τη σωστή χρήση του προφυλακτικού, σε συνεργασία με τα «Checkpoint» και το AHF Europe.

BananaMusic: JohnJohn Papadopoulos

BananaPhotos: Dimitra Papageorgiou

Communication Sponsors:

Antivirus

OFFRadio