29 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Εικόνα για το άρθρο “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ”

Προς τα μέλη του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας “Θετική Φωνή”.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Θετικής Φωνής (Αγίων Αναργύρων 13, Ψυρρή), η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος –«Θετική Φωνή».

Η Γενική Συνέλευση θα εκτιμήσει απολογιστικά το διάστημα από τη Γενική Συνέλευση του Φεβρουαρίου 2017 και θα εκλέξει βάσει Καταστατικού, νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή.

Στη Γενική Συνέλευση μπορεί να συμμετάσχει κάθε μέλος της Θετικής Φωνής, σύμφωνα όμως με το καταστατικό (https://positivevoice.gr/wp-content/uploads/2014/11/Katastatiko.pdf ) δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι (Άρθρο 4 του Καταστατικού) έχουν τα μέλη που έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους έξι (6) μήνες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Κάθε μέλος της Θετικής Φωνής, το οποίο δικαιούται σύμφωνα με το Καταστατικό και επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ ή την Ελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να υποβάλλει έγγραφη δήλωση εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών πριν από τη Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου 2017.

Η δήλωση μπορεί να υποβληθεί με email στο info@positivevoice.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1. – Εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης
  2. – Απολογισμός Δράσεων Α’ Εξαμήνου 2017
  3. – Οικονομικός απολογισμός Α’ Εξαμήνου 2017
  4. – Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής-Απαλλαγή ΔΣ
  5. – Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία εκλογής ΔΣ και ΕΕ
  6. – Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.