15 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ “CHECKPOINT” ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ HEALTHCARE BUSINESS AWARDS

Εικόνα για το άρθρο “ΤΑ “CHECKPOINT” ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ HEALTHCARE BUSINESS AWARDS”

Τα Κέντρα Πρόληψης & Εξέτασης “Checkpoint” έλαβαν μία τιμητική διάκριση στην τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2017, στην κατηγορία “Δράσεις με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πρόληψη”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το “Health Daily” και την εταιρεία “Boussias Communications”.

Την τελετή βράβευσης που ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της υγείας, παρακολούθησαν πάνω από 400 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου. Εκ μέρους της “Θετικής Φωνής” το βραβείο παρέλαβαν ο Σοφοκλής Χάνος, Υπεύθυνος των “Checkpoint” και η Είρηνη Πρέκα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα της υγείας. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ με σημαντική προσφορά στην Υγεία, πανεπιστήμια, δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ιατρικές επιστημονικές εταιρείες. Δόθηκαν επίσης, βραβεία σε εθνικές/περιφερειακές πρωτοβουλίες για την υγεία, βραβεία e-health και βραβεία στις επιχειρήσεις εκτός του κλάδου, οι οποίες στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας υλοποιούν σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Υγείας.