10 Σεπτεμβρίου 2018

Η Θετική Φωνή συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Εικόνα για το άρθρο “Η Θετική Φωνή συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης”

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και τα Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης «Checkpoint», συμμετείχαν και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τη σεξουαλική υγεία. Η Δ.Ε.Θ. φέτος πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το προσωπικό και τους εθελοντές του Συλλόγου για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της «Θετικής Φωνής» και των «Checkpoint», οι οποίες είναι προσανατολισμένες τόσο στο γενικό πληθυσμό, όσο και σε ομάδες υψηλού ρίσκου, όπως οι άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες, οι χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών, οι εργαζόμενοι στο σεξ και τα τρανς άτομα. Παράλληλα διανεμήθηκαν δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό.

Η Δ.Ε.Θ. αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο δυναμισμός της ελληνικής επιχειρηματικότητας, οι ξένες συμμετοχές και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων συνθέτουν το σκηνικό της διοργάνωσης. Τιμώμενη χώρα φέτος είναι οι Η.Π.Α. και καινοτόμες επιχειρήσεις τους που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας και της Ευρώπης.