19 Δεκεμβρίου 2018

Η Θετική Φωνή αποκτά νέα ιστοσελίδα

Εικόνα για το άρθρο “Η Θετική Φωνή αποκτά νέα ιστοσελίδα”

Η Θετική Φωνή παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα της με ανανεωμένη εμφάνιση, εύκολη και φιλική πλοήγηση για το χρήστη και διασύνδεση με όλους τους ιστότοπους του Συλλόγου.

Το νέο site είναι δομημένο σε δύο κύριους πυλώνες. Ο πρώτος περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα και σημαντικά νέα σχετικά με το HIV/AIDS στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και αναλυτική ενημέρωση για όλες τις δράσεις της Θετικής Φωνής. Ο δεύτερος πυλώνας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τον HIV, τους τρόπους μετάδοσης και οτιδήποτε θα ήθελε να γνωρίζει ένα οροθετικό άτομο σχετικά με τη ζωή και την καθημερινότητα με τον ιό.

Επίσης, μέσα από την ιστοσελίδα positivevoice.gr, ο χρήστης μπορεί να μεταβεί εύκολα στα υπόλοιπα site της Θετικής Φωνής και να ενημερωθεί για τα Checkpoint, το Red Umbrella Athens, το U=U ή το βιβλίο “Μεγαλώνοντας με τον HIV”. Στην κύρια σελίδα παρέχεται τέλος η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη ή εθελοντές του Συλλόγου ή επιθυμούν να λαμβάνουν το μηνιαίο newsletter.

Μέσα από ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας επιχειρεί να ενισχύσει την παρουσία του στο διαδίκτυο και αφενός να διευκολύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες σχετικά με το HIV/AIDS και τη σεξουαλική υγεία και αφετέρου να ενδυναμώσει την κοινότητα των οροθετικών ατόμων και να αυξήσει την ορατότητά της.