27 Ιανουαρίου 2013

Ενημερώσου για τον HIV, Στήριξε τη Θετική Φωνή

Εικόνα για το άρθρο “Ενημερώσου για τον HIV, Στήριξε τη Θετική Φωνή”

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της μετάδοσης του HIV/AIDS είναι μεταξύ άλλων η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων γύρω από τον ιό, τους τρόπους μετάδοσης και τις μεθόδους πρόληψης και θεραπείας. Oι άνθρωποι που ζουν με HIV/AIDS, συχνά στιγματίζονται και υφίστανται διακρίσεις λόγω της άγνοιας και του παράλογου φόβου.

Σήμερα υπάρχει ένας ακόμα τρόπος να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα θέματα αυτά και συγχρόνως να βοηθήσετε τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας , «Θετική Φωνή», να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της τόσο στον τομέα της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινωνίας, όσο και στον τομέα της ενδυνάμωσης των ίδιων των οροθετικών ατόμων. Η Θετική Φωνή συμμετέχει και υλοποιεί μια σειρά από δράσεις που ως στόχο έχουν την προάσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που ζουν με τον HIV, καθώς και με ενέργειες ενημέρωσης σε μαθητές, φοιτητές και μέλη ευάλωτων στην μετάδοση ομάδων, ημερίδες, έρευνες κτλ

Για να στηρίξετε αυτό το πολύ σημαντικό έργο και ταυτόχρονα να ενημερωθείτε, υπάρχει πλέον η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για τον HIV/AIDS της Θετικής Φωνής, την οποία και μπορείτε να καλείτε στο 90 11 40 42 42 (Χρέωση από σταθερό:1,48¤/λ.,κινητό 1,57¤/λ.(με Φ.Π.Α) ( μαξ 20 λεπτά /30 ευρώ). Τα έσοδα αυτά αποδίδονται πλήρως στη Θετική Φωνή για τις ανάγκες του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας.

H δημιουργία και λειτουργία της γραμμής είναι μια ευγενική χορηγία της Mediatel.