Γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού

Η Θετική Φωνή, τα Checkpoint και το AHF Europe διοργανώνουμε και φέτος μία σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, συνεργαζόμαστε για πρώτη με τους κινηματογράφους ΟDEON και διανέμουμε δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τη σωστή χρήση και την αποτελεσματικότητά τους, στους θεατές των προβολών του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ημέρα δημοσιεύουμε ένα βίντεο σχετικά με τη σωστή χρήση του προφυλακτικού και την ανάγκη να ξεπεράσουμε τα ταμπού και να απενεχοποιήσουμε την κατοχή και την χρήση του, σε συνεργασία με τους YouTubers «The Carrot Tards» που έχουν πάνω από 34.000 followers στη σελίδα τους.

Στη Θεσσαλονίκη, δίνουμε ραντεβού στην Πλατεία Αριστοτέλους με την ομάδα κρουστών «Paranaue», η οποία θα υλοποιήσει ένα ξεχωριστό μουσικό και χορευτικό δρώμενο. Ταυτόχρονα, οι εθελοντές μας θα διανέμουν δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό στο κοινό και θα παρέχεται δυνατότητα δωρεάν εξετάσεων για HIV από τα Checkpoint.