26 Ιουνίου 2020

Το Streetwork Project εγκαινιάζει τη νέα του ιστοσελίδα

Εικόνα για το άρθρο “Το Streetwork Project εγκαινιάζει τη νέα του ιστοσελίδα”

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος “Θετική Φωνή” και ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέας” εγκαινιάζουν τη νέα ιστοσελίδα του Streetwork Project. Μπορείτε να την εξερευνήσετε εδώ.

Το νέο site είναι δομημένο σε δύο κύριους πυλώνες. Ο πρώτος περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα και σημαντικά νέα καθώς και όλες τις δράσεις του Streetwork Project. Ειδικότερα υπάρχουν οι ενότητες:

  • Ποιοι είμαστε
  • Οι υπηρεσίες μας
  • Νέα και Δράσεις

Ο δεύτερος πυλώνας παρέχει τρόπους υποστήριξης της πρωτοβουλίας και εμπλοκής στο πρόγραμμα. Ειδικότερα υπάρχουν οι ενότητες:

  • Υποστήριξε μας
  • Γίνε εθελοντής

Tο «Streetwork Project» είναι μια πρωτοβουλία των συλλόγων “Θετική Φωνή” και “Προμηθέας” και των προγραμμάτων και συλλογικοτήτων «Checkpoint», «Red Umbrella Athens» και «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Δημιουργήθηκε το 2013 και όλα αυτά τα χρόνια προσεγγίζει ευάλωτες ομάδες όπως οι χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών, οι πρόσφυγες, οι μετανάστες, τα εργαζόμενα άτομα στο σεξ, οι άνδρες που έχουν σεξουαλικές επαφές με άνδρες και οι άστεγοι.

Η ομάδα αποτελείται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο πεδίο και στην προσέγγιση ευάλωτων ή κοινωνικά αποκλεισμένων πληθυσμών, καθώς και από εθελοντές που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια στο συγκεκριμένο αντικείμενο και έχουν αξιολογηθεί.