2 Ιουλίου 2020

Τα Checkpoint ανακοινώνουν την έναρξη των ηλεκτρονικών ραντεβού

Εικόνα για το άρθρο “Τα Checkpoint ανακοινώνουν την έναρξη των ηλεκτρονικών ραντεβού”

Σήμερα, Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020, τα Checkpoint ανακοινώνουν την έναρξη των ηλεκτρονικών ραντεβού.

Αν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε μια εξέταση για HIV και ηπατίτιδες B, C ή θέλετε να συζητήσετε για θέματα που αφορούν την σεξουαλική σας υγεία μπορείτε να μπείτε εδώ και να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας.

Η εφαρμογή θα σας ζητήσει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το κινητό σας τηλέφωνο. Αυτό χρησιμοποιείται για να σας σταλθεί μία αυτόματη ειδοποίηση (με μήνυμα κειμένου – SMS) ότι το ραντεβού σας έχει επιβεβαιωθεί (εντός 12 ωρών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες). Προσοχή, αν ο αριθμός που δώσετε δεν είναι σωστός, τότε το ραντεβού σας δεν θα ισχύει.

Η δομή θα κρατήσει τον αριθμό σας, μέχρι και να ολοκληρωθεί το ραντεβού σας, για να σας ειδοποιήσουν σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες) χρειαστεί να ακυρωθεί η εξέταση.

Τα στοιχεία αυτά δεν χρησιμοποιούνται πουθενά αλλού: δεν θα λάβετε άλλα μηνύματα ή κλήσεις από εμάς, ούτε από τρίτα άτομα. Δεν χρειάζεται να δώσετε κάποιο email.

Τα Checkpoint υπάρχουν για να σας βοηθήσουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και να αποκτήσετε γνώση για τη σεξουαλική σας υγεία, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό σας προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου και τις σεξουαλικές πρακτικές που ακολουθείτε.

Τα «Checkpoint» βρίσκονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σε κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την κεντρική μας σελίδα εδώ.