23 Νοεμβρίου 2020

U=U | Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Θετικής Φωνής

Εικόνα για το άρθρο “U=U | Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Θετικής Φωνής”

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος “Θετική Φωνή” ενόψει της 1ης Δεκεμβρίου -Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS- δημοσιεύει μία νέα καμπάνια για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Το βίντεο έχει τίτλο U=U και προβάλλεται από σήμερα έως και τις 20 Δεκέμβρη, στην τηλεόραση αλλά και στην ιστοσελίδα, στα social media και στο YouTube κανάλι της Θετικής Φωνής.

To U=U προκύπτει από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Undetectable και Untransmittable. Πρόκειται για την επιστημονική τεκμηρίωση που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τον HIV και τους τρόπους μετάδοσης του ιού, καθώς διακηρύσσει και αποδεικνύει ότι ένα άτομο που ζει με HIV, λαμβάνει αντιρετροϊκή θεραπεία και έχει επιτύχει μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο στο αίμα του για τουλάχιστον 6 μήνες, δε μπορεί πρακτικά να μεταδώσει τον ιό σε κάποιον ερωτικό σύντροφο ακόμη και με σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ: https://uu.positivevoice.gr

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές και ακόμα περισσότερο αυτούς που συμμετείχαν εθελοντικά ξοδεύοντας κόπο και χρόνο για ένα σημαντικό σκοπό. Ευχαριστούμε λοιπόν τους: Θανάση Λέκκα, Αλέξανδρο Καραγιάννη, Αθανασία και Βικτόρια Κουρκάκη, Παύλο Χάππιλο, Θανάση Τσιμπίνη, Γιόλα Γύφτουλα, Γιάννη Παναγόπουλο, Δήμο Κλιμενόφ, Δημήτρη Μαυρομάτη, Γιώργο Κάλλα, Δημήτρη Καρτέρη, Γιώργο Χορέβα, Rabbeats Music.

Ευχαριστούμε πολύ για την διαρκή υποστήριξη των δράσεων μας αλλά και αυτής της καμπάνιας, τους: Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Gilead, Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

‘Undetectable = Untransmittable’ national campaign film to raise awareness about this aspect of HIV treatment (ART). People cannot pass HIV through sex when they have undetectable levels of HIV.

Concept by Positive Voice, Thanasis Tsimpinis, Yola Giftoula

Cast
Thanos Lekkas
Alexandros Karagiannis
Athanasia Kourkaki
Victoria Kourkaki
Pavlos Happilos

director Thanasis Tsimpinis
project manager George Papageorgiou
director of photography Dimitris Mavromatis
production Avion Films
producer George Tsokopoulos
production manager Elektra Apostolaki
casting director & 1st assistant director Yiannis Panagopoulos
production & costume design Dimos Klimenof
hair & make-up Effie Geroulakou
production & costume design assistant Giorgos Kallas
editor Andreas Yannakopoulos
post production & 3D animation Whiskers
post production coordinator Chryssa Depolla
colorist Dimitris Karteris
sound designer Chris Bekiris
recording studio Rabbeats Music
voice-over George Chorevas
special thanks to Despoina Sifniadou, Despina Bourdeka