26 Αυγούστου 2022

Πρόσληψη Υπεύθυνου/ης Δικτύου Εθελοντισμού

Εικόνα για το άρθρο “Πρόσληψη Υπεύθυνου/ης Δικτύου Εθελοντισμού”

Η Θετική Φωνή – Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος προκηρύσσει την πρόσληψη εργαζόμενου/ης με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, μερικής απασχόλησης (4 ώρες ημερησίως), με προοπτική 8ώρου, ως Υπεύθυνου/ης Δικτύου Εθελοντισμού.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να στείλουν:

 • πλήρες βιογραφικό σημείωμα και
 • συνοδευτική επιστολή (motivation letter)

στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@positivevoice.gr με ένδειξη “Πρόσληψη Υπεύθυνου/ης Δικτύου Εθελοντισμού”.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. 

Βιογραφικά χωρίς συνοδευτική επιστολή δε θα λαμβάνονται υπόψη.

Σκοπός:

Η θέση αποσκοπεί στη διαχείριση, ενημέρωση και υποστήριξη του Δικτύου Εθελοντισμού με γνώμονα την κατά το δυνατόν καλύτερη επιτέλεση του έργου του Συλλόγου.

Ενδεικτικές αρμοδιότητες:

 • Συνεντεύξεις/πρώτες συναντήσεις με τα άτομα που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δίκτυο Εθελοντισμού (ενημέρωση για τις δράσεις του Συλλόγου, αξιολόγηση υποψηφίων)
 • Συντονισμός δράσεων (προγραμματισμός, οργάνωση, επίβλεψη)
 • Συντονισμός και υλοποίηση εκπαιδεύσεων

Απαραίτητα προσόντα:

 • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ
 • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
 • Microsoft Office (Word, Powerpoint, Google Forms)
 • Επικοινωνιακές δεξιότητες
 • Οργανωτικές δεξιότητες
 • Καλή λειτουργία μέσα σε ομάδες ανθρώπων, αντίληψη των αναγκών τους, ικανότητα συντονισμού ομάδων και παροχής ασφαλούς και συμπεριληπτικού περιβάλλοντος
 • Εμπιστευτικότητα

Επιθυμητά προσόντα:

 • Προϋπηρεσία σε εργασιακή θέση στην Κοινωνία των Πολιτών

Τόπος εργασίας: Κεντρικά γραφεία «Θετικής Φωνής» (Αγίων Αναργύρων 13, 10554 Αθήνα), αλλά και εκτός, εφόσον το απαιτούν οι περιστάσεις

Επιθυμητή ημερομηνία έναρξης συνεργασίας: Οκτώβριος 2022

Ισχύς σύμβασης: 6 μήνες (με προοπτική ανανέωσης)

Πακέτο αποδοχών:

Αμοιβή διαπραγματεύσιμη, βάσει προσόντων και προϋπηρεσίας

Εμπειρία στο πεδίο, επαγγελματική ανάπτυξη και εξειδίκευση

Ευκαιρίες εκπαίδευσης

Ποιοι/ες είμαστε; 

Η “Θετική Φωνή” – Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος απασχολεί 30 εργαζόμενους/ες, παρέχει υπηρεσίες στο πεδίο και στις εξειδικευμένες δομές της, καθώς ακόμη δραστηριοποιείται σε επίπεδο θεσμικών διεκδικήσεων & εκστρατειών ενημέρωσης σε σχέση με την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών ατόμων και των ευάλωτων στον HIV κοινωνικών ομάδων. 

Συμπερίληψη: 

Στη “Θετική Φωνή” – Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος, η διαφορετικότητα είναι προσόν και μία από τις αξίες που διατρέχει το έργο μας. Παροτρύνουμε όσα άτομα έχουν βιωματική, ερευνητική ή και επαγγελματική κατανόηση των θεμάτων που αφορούν στον HIV, σε ΑΣΑ (άντρες που κάνουν σεξ με άντρες), ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, και άλλους ευάλωτους πληθυσμούς που εξυπηρετούμε, να αιτηθούν. 

Ακόμη, δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή ένταξη όλων των εργαζομένων ατόμων, προσφέροντας ένα φιλικό, ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, ελεύθερο από διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Όλες οι αποφάσεις μας σχετικά με την απασχόληση λαμβάνονται αποκλειστικά με βάση τα προσόντα, την αξία, τις εργασιακές απαιτήσεις και τις επιχειρησιακές ανάγκες. Προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλες/ους και απορρίπτουμε κάθε είδους διάκριση που πηγάζει από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνική καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, τη γονεϊκότητα, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα ή την έκφραση του φύλου, την οικογενειακή κατάσταση κ.ο.κ.

Εάν χρειάζεστε προσαρμογή της διαδικασίας υποβολής βιογραφικού ή/και της συνέντευξης βάσει των αναγκών ή των συνθηκών σας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για ερωτήσεις/διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2108627572 ή στο email hr@positivevoice.gr.