8 Φεβρουαρίου 2023

Διεθνής Ημέρα Προφυλακτικού 2023

Εικόνα για το άρθρο “Διεθνής Ημέρα Προφυλακτικού 2023”

ΓΙΑ ΝΑ ΓΔΥΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΥΘΕΙ ΣΩΣΤΑ


Η Θετική Φωνή, τα Κέντρα Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint και η ομάδα Snap – Athens Queer Comedy Club παρουσιάζουν το βίντεο για τη φετινή Διεθνή Ημέρα Προφυλακτικού (13 Φεβρουαρίου).

Συμμετέχουν: Χριστίνα Βούλγαρη, Χρύσα Κατσαρίνη, Λευτέρης Κουλώνης, Λάλα Κωλοπή και Lucumaki.

Επίσης, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 η Θετική Φωνή και το Checkpoint, με την υποστήριξη του Antivirus magazine, γιορτάζουν τη Διεθνή Ημέρα Προφυλακτικού με ένα μεγάλο party στο Shamone (Κωνσταντινουπόλεως 46). Κατά τη διάρκεια του party θα απολαύσουμε stand-up comedy από την ομάδα του Snap – Athens Queer Comedy Club. Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε μαζί το διαχρονικό μέσο προφύλαξης, αλλά και τη σημασία της πρόληψης γενικότερα.

Την ίδια μέρα στις 23:00 θα πραγματοποιηθεί party και στη Θεσσαλονίκη στο Expose club (Πολυτεχνείου 31). Η Katina Bella και η Mystic van Rouge θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό drag show. Η ομάδα του Thess Checkpoint σας περιμένει για να γιορτάσουμε μαζί το ασφαλέστερο σεξ!

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η ομάδα του Checkpoint και του Streetwork Project μαζί με την ομάδα Snap – Athens Queer Comedy Club, θα βρίσκονται στην πλατεία Μοναστηρακίου από τις 12.00 ως τις 15.00 για να μοιράσουν δωρεάν προφυλακτικά & ενημερωτικά φυλλάδια και να ενημερώσουν το κοινό για το ασφαλέστερο σεξ. Παράλληλα, τα Κέντρα Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 12.00 ως τις 16.00 χωρίς προϋπόθεση ραντεβού για δωρεάν, γρήγορη και εμπιστευτική εξέταση HIV. 

Με την υποστήριξη του AIDS Healthcare Foundation Europe.