14 Φεβρουαρίου 2019

Γιορτάσαμε τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού

Εικόνα για το άρθρο “Γιορτάσαμε τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού”

Η Θετική Φωνή, τα Checkpoint και το AHF Europe διοργανώσαμε και φέτος μία σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, συνεργαστήκαμε για πρώτη με τους κινηματογράφους ΟDEON και διανείμαμε δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τη σωστή χρήση και την αποτελεσματικότητά τους, στους θεατές των προβολών του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

 

Την ίδια ημέρα δημοσιεύσαμε ένα βίντεο σχετικά με τη σωστή χρήση του προφυλακτικού και την ανάγκη να ξεπεράσουμε τα ταμπού και να απενεχοποιήσουμε την κατοχή και την χρήση του, σε συνεργασία με τους YouTubers “The Carrot Tards” που έχουν πάνω από 34.000 followers στη σελίδα τους.

 

 

Στη Θεσσαλονίκη, δώσαμε ραντεβού στην Πλατεία Αριστοτέλους με την ομάδα κρουστών “Paranaue”, η οποία υλοποίησε ένα ξεχωριστό μουσικό και χορευτικό δρώμενο. Ταυτόχρονα, οι εθελοντές μας διένειμαν δωρεάν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό στο κοινό και το προσωπικό μας παρείχε τη δυνατότητα δωρεάν εξετάσεων για HIV από τα Checkpoint.