Πολιτική Απορρήτου Εφαρμογής

Λογότυπο Θετικής Φωνής

Πολιτική Απορρήτου Εφαρμογής My Checkpoint

1. Πληροφορίες

Οι πληροφορίες που παρέχονται έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη συμβουλή ή γνωμάτευση των ιατρών. Η πρόληψη και αντιμετώπιση έχουν ως προαπαιτούμενο την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση! Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή κλείνοντας ένα ραντεβού στο Checkpoint. Αυτά τα στοιχεία μπορείς να τα βρεις, χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες σελίδες αυτής της εφαρμογής.

Η εφαρμογή αυτή παρέχεται “ως έχει”. Αν και έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να έχεις μία ευχάριστη εμπειρία με τη χρήση της, ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά στο κινητό σου. Η Θετική Φωνή, τα Checkpoint, και οι developers δεν φέρουν καμία ευθύνη για την τυχόν δυσλειτουργία της.

2. Προσωπικά Δεδομένα

Η εφαρμογή αυτή δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα, δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία της συσκευής σου, ούτε σε μηνύματα, κλήσεις ή κατάλογο επαφών. Οι μόνες πληροφορίες που συλλέγονται είναι αυτές που, σύμφωνα με τους όρους χρήσης της Apple (iOS) ή της Google (Play Store), δίδονται για δυσλειτουργίες της εφαρμογής (π.χ. απρόσμενος τερματισμός της εφαρμογής λόγω ασυμβατότητας ή λάθος στον κώδικα). Αυτές οι πληροφορίες δεν συλλέγονται από την εφαρμογή, αλλά από την Google ή την Apple. Οι συγκεκριμένες εταιρείες παραδίδουν τέτοια ανώνυμα στοιχεία στους developers, σύμφωνα με τους όρους χρήσης των συσκευών / λειτουργικών συστημάτων τους. Ενδέχεται ο κατασκευαστής του τηλεφώνου σου να συλλέγει άλλες πληροφορίες, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτές.

3. Πνευματικά Δικαιώματα

Οι επωνυμίες Google Chrome, Play Store και Android αποτελούν εμπορικά σήματα της Google, LLC. Οι επωνυμίες Mac, iOS, iPhone και iPad αποτελούν εμπορικά σήματα της Apple Inc. Η επωνυμία Microsoft και το λογότυπο Windows αποτελούν εμπορικά σήματα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.