Εθελοντές/όντριες του μήνα

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας» έχουμε θεσπίσει την ανάδειξη του Εθελοντή ή της Εθελόντριας του Μήνα.

Στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μελών του Δικτύου, κάθε μήνα αλλά και σε ετήσια βάση επιβραβεύεται ένα άτομο που με τη συμμετοχή και την εθελοντική του προσφορά συμβάλει στο έργο των δύο Συλλόγων.

Η δράση έχει ως στόχο να δώσει περαιτέρω κίνητρα στους εθελοντές να εμπλακούν στις δραστηριότητες της «Θετικής Φωνής», τιμώντας παράλληλα τους ανθρώπους που αποτελούν ουσιαστικά την ψυχή της οργάνωσης.

Εθελόντρια της χρονιάς για το 2020

Δάφνη Παπαδοπούλου Πτυχιούχος Φιλολογίας του ΑΠΘ με ειδίκευση στη Γλωσσολογία και κάτοχος Μεταπτυχιακού, η Δάφνη επένδυσε μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου της στο εθελοντικό δίκτυο της Θετικής Φωνής στη Θεσσαλονίκη. Είναι μαζί μας από το 2017 και συνεχίζει τον εθελοντισμό της με τηλεργασία από την πόλη καταγωγής της, τα Τρίκαλα. Δάφνη, σε ευχαριστούμε πολύ για […]

Εθελοντής του μήνα | Δεκέμβριος 2020

Λεωνίδας Στεμιτσιώτης Αγαπημένη φράση: “Στον εθελοντισμό παίρνεις περισσότερα από όσα δίνεις” Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια του, στο Checkpoint στην Αθήνα!

Εθελόντρια του μήνα | Νοέμβριος 2020

Χριστίνα Φαίδωνος Αγαπημένη φράση: “Πού είναι ο Χριστοδούλου;” Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια της στη διάρκεια του δεύτερου lockdown, στη γραμματεία Checkpoint και στο Street Work Project.

Εθελοντής του μήνα | Οκτώβριος 2020

Ιωάννης Σορώτος Αγαπημένη φράση: “Να έχουμε πάντα τη δύναμη να επιλέγουμε” Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια του, στη γραμματεία του Checkpoint στην Αθήνα!

Εθελόντρια του μήνα | Σεπτέμβριος 2020

Όλγα Μπίσκου Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια της στη γραμματεία του Thessaloniki Checkpoint, στη Μεταφραστική-Συντακτική ομάδα και στο Streetwork Project. Σήμερα 02 Οκτωβρίου, έχει τα γενέθλια της και θέλουμε να στείλουμε τις πιο θερμές μας ευχές! Πολύχρονη Όλγα!

Η εθελόντρια του μήνα | Αύγουστος 2020

Μαίρη Μαγαλιού Αγαπημένη φράση: “Ο εαυτός μας είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο”. Ευχαριστούμε θερμά την Μαίρη για την ενεργή συμμετοχή της στη γραμματεία του Checkpoint της Αθήνας.

Η εθελόντρια του μήνα | Ιούλιος 2020

Άρτεμη Ουζουνίδου Αγαπημένη φράση: “Ωραία θα περάσουμε και σήμερα!” Ευχαριστούμε θερμά την Άρτεμη για την ενεργή συμμετοχή της στη γραμματεία του Checkpoint της Θεσσαλονίκης.

Η εθελόντρια του μήνα | Ιούνιος 2020

Kατερίνα Κασσανδινού Αγαπημένη φράση: “be a rainbow in someone else’s cloud” Ευχαριστούμε θερμά τη Κατερίνα για την ενεργή συμμετοχή της στη γραμματεία του Checkpoint της Αθήνας και του Red Umbrella Athens.

Η εθελόντρια του μήνα | Μάιος 2020

Γιώτα Χαρισοπούλου Αγαπημένη φράση: “I have trusted in people” Ευχαριστούμε θερμά τη Γιώτα για την ενεργή συμμετοχή της στις δράσεις του Streetwork Project από το 2015 και ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια της εν μέσω της πανδημίας.

Η εθελόντρια του μήνα | Απρίλιος 2020

Πατρίσια Καλογιάννη Αγαπημένη φράση: “Δεν τα πάω καλά με τις αγαπημένες φράσεις” Ευχαριστούμε θερμά τη Πατρίσια για την ενεργή συμμετοχή της στις δράσεις του street work project και ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια της εν μέσω της πανδημίας.